Show TV'nin en çok izlenen dizisiydi. Sevilen dizi Sandık Kokusu dizisinde veda var

Show TV'nin en çok izlenen dizisiydi. Sevilen dizi Sandık Kokusu dizisinde veda var
Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümüyle ilgili detaylar sonunda belli oldu. Seyircileri üzen gelişme

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi “Sandık Kokusu”nun kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizi başladığı ilk bölümden itibaren izlenme rekorları kırarken dizide flaş bir veda yaşanacak.

BÜYÜK AŞK BİTİYOR

Dizideki Karsu ve Atilla karakteri seyirciler tarafından çok sevildi. İkilinin arasında yaşanan büyük aşk seyircileri ekran başına kilitliyordu. Yeni bölümde ikilinin birbirine veda edeceği görüldü.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Duydukları karşısında şaşkına dönen Filiz, Karsu’yu da alıp hemen oradan uzaklaşır.

Adnan, intikam almak için, evlilikleri sırasında Irmak’a imzalattığı belgeleri ortaya çıkarır. Artık Irmak’ın da yüklü bir borcu vardır.

2-7b3o.jpg

Atilla’dan tazminat karşılığında boşanan Lale, Reha’nın yanına yerleşir. Ucu Atilla ve Karsu’ya değen herkesten acısını çıkarmak istiyordur.Reha, Atilla’ya karşı bir oyun oynamaya karar verir. Atilla, Reha’nın kışkırtmalarına daha fazla dayanamaz ve onu hırpalar. Onları ayıran Karsu, kızıp azarlamaya başlarken Atilla kamera kayıtlarını gösterir. Gördükleri karşısında şaşkına dönen Karsu ve onun güvensizliklerinden çok yorulan Atilla arasında neler yaşanacaktır?

SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu dizisi haziran ayında sezon finali yapacak. Yeni bölümler ise Eylül'de ekranda olacak

İlgili Haberler