Çamaşır suyu lekesini yok eden yöntem. Tamamen ortadan kaldırıyor ve leke kalmıyor

Çamaşır suyu lekesini yok eden yöntem. Tamamen ortadan kaldırıyor ve leke kalmıyor
İnatçı çamaşır suyu lekesinden kurtulmanızı sağlayacak yöntem. Çamaşır suyu lekelerini yok etmek için bu etkili yöntemi deneyerek, temiz ve lekesiz bir yüzeye sahip olabilirsiniz.

Çamaşır suyu lekeleri genellikle inatçı ve zorlu olabilir. Ancak, bu lekeleri yok etmenin etkili bir yolu bulunmaktadır. Çamaşır suyu lekesini yok etmenin en etkili yöntemlerinden biri, lekeyi tamamen ortadan kaldırmak ve geride hiçbir iz bırakmamaktır.

Yenişafak'ta aktarılanlara göre; Çamaşır suyu lekesini ortadan kaldıracak bir yöntem bulunuyor.

Pamukla lekenin üzerine biraz sürüldüğünde çamaşır suyu lekesini alıp götürüyor kıyafetinizi tıpkı eskisi gibi yapıyor.

Uygulayacağınız bu basit yöntemle kıyafetlerinizde oluşan çamaşır suyu lekelerine veda edecek bir daha çamaşır suyu yüzünden kıyafetlerinize veda etmek zorunda kalmayacaksınız.

Bu yöntemi uygulamada öncelikle eldiven ve maske takmanız oldukça önemlidir. Eldiven ve maske taktıktan sonra ihtiyacınız olan tek şey biraz metil alkol ve biraz pamuk.

Hazırladığınız pamuğun üzerine bir miktar metil alkol dökerek çamaşır suyu lekesinin olduğu bölgenin üzerine metil alkolü iyice sürün.

Sürme işleminin ardından kıyafeti bir gece boyunca bekletin ve daha sonra düşük bir derecede kıyafeti makineye atarak metil temizleyin.

Son olarak, lekenin tamamen yok olduğundan emin olana kadar yüzeyi tekrar temiz su ile durulayın. Bu adımları uyguladıktan sonra, çamaşır suyu lekesinin tamamen yok olduğunu ve herhangi bir iz bırakmadığını göreceksiniz.

Kıyafetinizi makineden çıkarttıktan sonra çamaşır suyu lekesinin kaybolduğunu görecek ve bu yöntem adeta sizin gizli silahınız olacak.

İlgili Haberler