18 yaşındaki şampiyona tablet hediyesi

18 yaşındaki şampiyona tablet hediyesi
Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı ve Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazanan Alperen Berber’le bir araya geldi.Romanya’nın...
Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı ve Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazanan Alperen Berber’le bir araya geldi.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kiloda, Rus sporcu İslam İsmailovic Aliyev’i 4-3’lük skorla yenerek altın madalya kazanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu ve Milli Güreşçi Alperen Berber, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı ve Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ile Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda bir araya geldi.

Avrupa Şampiyonu Alperen Berber’le gurur duyduklarını belirten Kılıç, “Kendisinden yaşça daha büyük olanları da müsabaka anlamında mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Hedefi olimpiyat şampiyonu. Kendisinin ağabeyleri var, Mustafa Dağıstanlı’yı, Yaşar Doğu’yu örnek alarak onların izinde grekoromen olarak devam edecek. Samsun’dan genç bir kardeşimizin Avrupa şampiyonu olması hepimizi onurlandırdı, gururlandırdı” dedi. Konuşmanın ardından Kılıç daha sonra 18 yaşındaki genç şampiyon Alperen Berber’e tablet hediye etti. (DHA)