18 yıl aradan sonra albüm hazırlığında

18 yıl aradan sonra albüm hazırlığında
Kendrick Lamar, Erykah Badu, Mary J. Blige gibi birçok müzisyenin yol göstericisi ve R&B müziğin çeşitlendirilmesindeki en büyük ilham kaynaklarından olan Roy Ayers, 18 yıl aranın ardından yeni bir albümle dönüyor. Albüm...

Kendrick Lamar, Erykah Badu, Mary J. Blige gibi birçok müzisyenin yol göstericisi ve R&B müziğin çeşitlendirilmesindeki en büyük ilham kaynaklarından olan Roy Ayers, 18 yıl aranın ardından yeni bir albümle dönüyor. Albüm 19 Haziran’da Jazz is Dead etiketiyle yayımlanacak.
Vokalde Loren Oden, Joy Gilliam, Elgin Clark, Anitra Castleberry, Wendell Harrison gibi sanatçıların yer aldığı albüm “Synchronize Vibration”, “Hey Lover”, “ Soulful and Unique”, “Shadows of The East”, “Sunflowers”, “ Gravity”, “Solace” ve “African Sounds” adlı sekiz şarkıdan oluşuyor.


MART AYINDA SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Geçtiğimiz yıl boyunca prodüktör Adrian Younge ve A Tribe Called Quest’ten tanınan Ali Shaheed Muhammad, yeni plak şirketleri Jazz is Dead çatısı altında caz, soul ve funk tınılarının efsanevî isimleri ile müzik yaptılar. İkili mart ayında, içinde Roy Ayers sürpriziyle parlayan ve 8 kayıttan oluşan bir derleme de yayımlamıştı.