1923’ün kıymetini bilmezsek 2023’ü kaybederiz

1923’ün kıymetini bilmezsek 2023’ü kaybederiz
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Diyarbakır’da birlik ve beraberlik mesajı vererek “Ben buraya rızanızı almaya geldim. 1923’ün kıymetini bilmezsek 2023’ü kaybederiz. Gelin o zalimin elinden çekici birlikte alalım. Kardeşliğin...

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Diyarbakır’da birlik ve beraberlik mesajı vererek “Ben buraya rızanızı almaya geldim. 1923’ün kıymetini bilmezsek 2023’ü kaybederiz. Gelin o zalimin elinden çekici birlikte alalım. Kardeşliğin demirini bilirlikte dövelim” dedi.

“KUCAKLAŞMAYA GELDİM”
Partisinin Diyarbakır 2. Olağan İl Kongresi’ne katılan Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:
· İYİ Parti’yi bu vatanın has evlatları, Kürtler, Türkler, Zazalar kurdu.
· Her türlü iftiraya inat Diyarbakır bize kollarını, gönlünü açtı. Ben buraya bu topraklar kurumasın diye Dicle’ye bir damla su olmaya geldim. Ben buraya marazları kovmaya geldim. Bir şeref sözüyle ön yargı duvarlarını yıkmaya geldim. Buraya kucaklaşmaya geldim. Düşmanlar barışır, kan kardeşler kucaklaşır.

BUGÜN ARTIK AK PARTİ VE DİĞERLERİ VAR
· Devletimizin başında kendini ağa milletimizi maraba gören bir zihniyet var. Mukaddesatımız faasıkların eline düşmüştür. Artık ülkemizde Türk, Kürt yok; Alevi, Sünni yok; sağcı, solcu yok. Bugün artık AK Parti ve diğerleri var. Bir yanda suç işleme özgürlüğü olanlar, diğer yanda nefes alması suç görülen gençler var. Bir yanda 10 maaş alan danışmanlar var, diğer yanda atanamayan öğretmenler var.