4 metrelik timsahın ağzında ceset bulundu

4 metrelik timsahın ağzında ceset bulundu
ABD'nin Florida eyaletinde yaklaşık 4,2 metrelik bir timsah, ağzında bir insan cesedi taşırken yakalandı. Bir görgü tanığı, timsahın Largo'da bir sokakta cesedi taşıdığını anlattı.The New York Post'un haberine göre, timsahın...

ABD'nin Florida eyaletinde yaklaşık 4,2 metrelik bir timsah, ağzında bir insan cesedi taşırken yakalandı. Bir görgü tanığı, timsahın Largo'da bir sokakta cesedi taşıdığını anlattı.

The New York Post'un haberine göre, timsahın cesedi dişlerinin arasında tuttuğunu anlatan JaMarcus Bullard, "Ağzında bir ceset taşıdığını görebiliyordum; o yüzden, kayıt almaya başladım" diye konuştu. Bir iş görüşmesine gitmek üzere olduğunu belirten Bullard, olayı Largo İtfaiyesi'ne bildirdi. Acil durum ekipleri, timsahı hızla içinde bulunduğu kanalın suyundan dışarı çekti. Bullard, ardından 'bir iki silah sesi' duyduğunu anlattı.

Yaşadıklarını Spectrum Bay News 9 kanalına aktaran Bullard, "Komşularımın çoğu dışarıdaydı. Timsahı bana haber veren de onlardı" diye konuştu. Bullard, "Orada dururken silah sesi duyduk. Timsahı öldürdüklerini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Pinellas County Şerif Ofisi, cesedin ve timsahın kanaldan çıkarıldığını teyit etti, fakat tetiğe basanların kendileri olup olmadığı hakkında yorum yapmaktan kaçındı. 

Olayın yaşandığı bölgenin yakınlarındaki Ridgecrest Parkı'nda timsahların yaşadığı yaklaşık 20 bin metrekarelik bir göl bulunuyor. Yetkililer, cesedin bulunan kişinin ölüm sebebini araştırıyor.