5 milyar lira dolandırmışlardı: Tablo şaşırtmadı AKP’lilerin ‘dolandırıcı’ ile fotoğrafları çıktı

5 milyar lira dolandırmışlardı: Tablo şaşırtmadı AKP’lilerin ‘dolandırıcı’ ile fotoğrafları çıktı
Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı'nın, kâr payı dağıtma vaadiyle 5 milyar lira dolandırma suçlamasıyla yakalanmıştı. Ocakçı’nın, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ...
Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı'nın, kâr payı dağıtma vaadiyle 5 milyar lira dolandırma suçlamasıyla yakalanmıştı. Ocakçı’nın, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile yan yana futbolcularla birlikte fotoğrafları çıktı.

İzmir’de kurdukları holding ile kâr payı dağıtma vaadiyle çok sayıda kişiden 5 milyar lira dolandırdıkları suçlamasıyla yakalanan Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı’nın AKP’lilerle fotoğrafları ortaya çıktı.

Cumhuriyet’ten Mehmet İnmez’in haberine göre, Geçen yıl nisan ayında AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın Çiğli’de Harmandalıspor’un maçını Ocakçı ile birlikte izlediği ve futbolcularla fotoğraf çektirdiği görüntülere yansıdı. İzmir’in Seçil Erzan’ı olarak bilinen Ocakçı’nın yine AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile yan yana futbolcularla birlikte fotoğrafları çıktı.

Öte yandan AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın daha önce de özel kalemi/danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu’nun otomobilinde uyuşturucu kullanırken kaydedilen görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu.