8 liralık ek ödeme ‘biz bize yeteriz’e

8 liralık ek ödeme ‘biz bize yeteriz’e
Pandemiyle mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları uzun bir süredir yapılacak ek ödemenin yatırılmasını bekliyordu. Ücret yatırıldı ancak bu kez de yapılan ödemenin tutarı dikkat çekti. Bir sağlık çalışanı...

Pandemiyle mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları uzun bir süredir yapılacak ek ödemenin yatırılmasını bekliyordu. Ücret yatırıldı ancak bu kez de yapılan ödemenin tutarı dikkat çekti. Bir sağlık çalışanı tepkisini, yapılan 8 TL’lik ek ödemeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın pandemiyle mücadele için başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyasına göndererek gösterdi.
Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini duyuran sağlık çalışanı Mehmet Vâkıf Sert, “Vatanımıza canım feda” diyerek hesabına yatırılan parayı ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyası için duyurulan IBAN numarasına gönderdi.
Havale işleminin yer aldığı dekontu da paylaşan Sert, “Covid 19 pandemisi nedeni ile Sayın Bakanımız Fahrettin Koca’nın açıklamış olduğu %66 ek ödemeden yatan 8.47 TL’yi Sayın Cumhurbaşkanımızın paylaşmış olduğu IBAN numarasına iade ettim” ifadelerini kullandı.