ABD Savunma Bakanı Austin taburcu oldu

ABD Savunma Bakanı Austin taburcu oldu
ABD Savunma Bakanı Austin, mesane sorunu nedeniyle kaldırıldığı Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nden taburcu oldu. Austin’in doktorların tavsiyesi üzerine görevlerini bu hafta boyunca evden yapacağı ifade edildi.ABD Savunma...
ABD Savunma Bakanı Austin, mesane sorunu nedeniyle kaldırıldığı Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nden taburcu oldu. Austin’in doktorların tavsiyesi üzerine görevlerini bu hafta boyunca evden yapacağı ifade edildi.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin sağlık sorunları sebebiyle yoğun bakıma kaldırılmıştı. Yerine ise yardımcısı görevi devralmıştı. Dün gece Pentagon'dan Bakan Austin'in sağlık durumuna ilişkin bilgi verildi.

Pentagon’dan dün gece yapılan açıklamada, “Sağlık personeliyle yapılan görüşmenin ardından Bakan Austin saat 15.30 sularında Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi'nden taburcu edildi. Doktorlarının tavsiyesi üzerine Bakan Austin, bu hafta içinde Pentagon'daki görevine dönmeden önce bir süre iyileşecek ve görevlerini evinden yürütecek. Görevlerini yerine getirmek için gerekli olan sınıflandırılmamış ve sınıflandırılmış iletişim sistemlerine tam erişime sahiptir” denildi.