Abdülkadir Selvi ve Ali Koç kavgasına Fatih Altaylı da dahil oldu: Kim bilir sen neler yedin

Abdülkadir Selvi ve Ali Koç kavgasına Fatih Altaylı da dahil oldu: Kim bilir sen neler yedin
Suudi Arabistan'da oynanamayan Süper Kupa maçının yankıları sürerken, Ali Koç ve Abdülkadir Selvi arasında günlerdir devam eden tartışmalara gazeteci Fatih Altaylı da dahil oldu. Altaylı, Selvi'ye ''En ufak bir utanmaları olmadan...
Suudi Arabistan'da oynanamayan Süper Kupa maçının yankıları sürerken, Ali Koç ve Abdülkadir Selvi arasında günlerdir devam eden tartışmalara gazeteci Fatih Altaylı da dahil oldu. Altaylı, Selvi'ye ''En ufak bir utanmaları olmadan herkese her şeyi söyleyebiliyorlar." dedi.

Suudi Arabistan'da oynanamayan Süper Kupa maçının yankıları sürerken, Ali Koç ve Abdülkadir Selvi arasında günlerdir devam eden tartışmalara gazeteci Fatih Altaylı da katıldı. YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Altaylı şunları ifade etti:

"Ali Koç için bin tane eleştiri yapabilirim ama FETÖ'cü komik bir yakıştırma. Ananas ananas diyor, ya ananas hediye geldi diyorsun kim bilir sen neler yedin Abdülkadir Selvi! Bayılıyorum bu badem bıyıklılara ya! En ufak bir utanmaları olmadan herkese her şeyi söyleyebiliyorlar."

 

Ne olmuştu?

Abdülkadir Selvi, 29 Aralık'ta Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin ertelenmesini köşesine taşımıştı.

Selvi 'Koç gibi organize' başlıklı yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Suudi Arabistan’da oynanacak olan maçta bula bula, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ’cülerin kullandığı, “Yurtta sulh cihanda sulh” sözü mü bulundu? Ali Koç, “Beşiktaş ile Antalyaspor, Katar’da Süper Kupa maçı oynadı ama Katar’da seyirci yok. Ama maç Suudi Arabistan’da olursa daha iyi olur. Suudi Arabistan son dönemde futbola çok yatırım yaptı. Ronaldo’yu, Benzema’yı aldılar. Futbol seyircisi var” diyor. Ali Koç, maçın Suudi Arabistan’da oynanmasını destekliyor.

"Madem İstiklal Marşı, Türk bayrağı ve Atatürk konusunda bu kadar duyarlıydınız o zaman Fenerbahçe, Kıbrıs Rum kesiminin futbol takımı Larnaka ile maça gittiğinde o protokolü nasıl imzaladınız? Bakın o protokolde hangi maddeler yer alıyor? Türk ve KKTC bayrağı götürülmeyecektir. Fenerbahçe kafilesi havaalanında KKTC taraftarı tarafından karşılanmayacaktır. Taciz edici pankartlar ve Zoom’lu fotoğraf makineleri alınmayacaktır.

"Hani Türk bayrağı konusunda hassastınız? Hani pankartlar konusunda duyarlıydınız? Hani Atatürk konusunda hassastınız? O zaman bu şartları nasıl kabul ettiniz? Sizin Türk bayrağı ve Atatürk sevginiz Rumlara karşı başka, Suudlulara karşı başka mı oluyor?"