Abdullah Avcı: Trabzonspor beni gururlandırdı

Abdullah Avcı: Trabzonspor beni gururlandırdı
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, değişik formasyonlarda oynayan Gaziantep FK’ya karşı farklı hazırlıklar yaptıklarını belirterek, maç içerisinde oyuncularını doğru bir şekilde oynadıkları için tebrik etti....

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, değişik formasyonlarda oynayan Gaziantep FK’ya karşı farklı hazırlıklar yaptıklarını belirterek, maç içerisinde oyuncularını doğru bir şekilde oynadıkları için tebrik etti.

İyi bir galibiyet aldıklarını belirten Avcı, Trabzonspor’da 100’üncü maçına çıkmanın gururunu yaşadığını kaydederek şunları söyledi:

"Maç öncesi dediğim gibi değişik formasyonlarda oynayan Gaziantep FK’ya karşı ciddi bir şekilde oyun organizasyonlarına hazırlandık. Hepsini nasıl karşılarız diye hazırlığını ve analizini yaptık. Maçın geneline bakacak olursak ilk 25 dakika oyuna girmek kolay olmuyor. Rakip için de geçerli. Dengeli bir oyun vardı. Bu dakikadan sonra 7-8 tane net pozisyonlarımız oldu. 2-0’dan sonra tamamen doğru oyun oynayan bir takım haline geldik. Sonrasında 3’üncü golü bulduk. Daha farklı da olabilirdi. Bugün bütün çalıştığımız işleri çok doğru uyguladılar. İyi bir galibiyet aldık. Bugün benim adıma Trabzonspor’da 100’üncü maça çıkmışım. Bu her teknik adamı gururlandırır. Ben de Trabzonspor ailesinde olduğum için gurur duyuyorum. Bu yüzden biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Zaman zaman iniş ve çıkışların olduğu dönemleri yaşayacağız. Şimdi hem yarışırken, hem sonuç alırken organizasyonumuzu geliştirmeye çalışacağız. Bugün tüm oyuncularımı plana sadık kaldıkları için tebrik ediyorum."