Abdurrahman Dilipak'tan '15 Temmuz' iddiası: Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını ayrıntılarıyla biliyordu

Abdurrahman Dilipak'tan '15 Temmuz' iddiası: Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını ayrıntılarıyla biliyordu
İslamcı görüşleriyle bilinen eski Yeniakit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP'nin 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimini 4 ay öncesinden bütün ayrıntılarıyla bildiğini iddia ederek, "AK Partililer de sanki darbeden habersiz...
İslamcı görüşleriyle bilinen eski Yeniakit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP'nin 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimini 4 ay öncesinden bütün ayrıntılarıyla bildiğini iddia ederek, "AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar." dedi.

Yeniakit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP'nin 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimini 4 ay öncesinden bütün ayrıntılarıyla bildiğini iddia etti.

AKP'lilerin darbeden habersizmiş ve darbeyi halkın yardımıyla bastırmış gibi davrandığını öne süren Dilipak, darbe girişimine kalkışanların da hiçbir şey olmamış gibi davrandığını iddia etti.

AKP'nin 15 Temmuz'u 4 ay öncesinden bildiğini öne süren Dilipak, iddialarını X hesabından şöyle sıraladı:

"Sanki FETÖ'cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar. Oysa hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.. Yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil, herkes ötekileri suçlamakla meşgul."