Açık hava yaz oyunları seyirciyle buluşuyor

Açık hava yaz oyunları seyirciyle buluşuyor
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün yaz için hayata geçirdiği, “Açık Hava Yaz Oyunları”, Nöbetçi Tiyatro ile Ankara’da, Kamyon Tiyatro projesi ile de Karadeniz’de perdelerini açmaya hazırlanıyor.Devlet Tiyatroları...

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün yaz için hayata geçirdiği, “Açık Hava Yaz Oyunları”, Nöbetçi Tiyatro ile Ankara’da, Kamyon Tiyatro projesi ile de Karadeniz’de perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Devlet Tiyatroları Açık Hava Yaz Tiyatrosu, İstanbul Devlet Tiyatrosu yapımı “Müzikhaller” adlı oyunla, bugün Ankara Devlet Tiyatrosu Macunköy Açık Hava Yaz Sahnesi’nde başlayacak.

Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı “Periferi”, Nöbetçi Tiyatro projesiyle 17 ve 18 Haziranda Küçük Tiyatro’da, Açık Hava Yaz Etkinlikleri projesiyle 23, 24 ve 25 Haziran’da Macunköy Açık Hava Yaz Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı “Eyvah Nadir” adlı oyun ise 24 ve 25 Haziran’da Küçük Tiyatro’da sahnelenecek.

Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı “Binbir Gece Masalları” adlı oyun 30 Haziran ve 1, 2 Temmuz’da Macunköy Açık Hava Yaz Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak
“Açık Hava Yaz Oyunları”, Kamyon Tiyatro projesi ile de Karadeniz’de perdelerini açacak. Bu doğrultuda, Erzurum Devlet Tiyatrosu’nun “Dünyanın Eski Zamanlarında”, Antalya Devlet Tiyatrosu’nun “Herkes İçin Keloğlan”, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nun “Meg ve Mog” adlı çocuk oyunları ile gençlik oyunu “Zafer Adımları”, 16 Haziran-17 Ağustos arasında sanatseverlerle buluşacak.