Acun Ilıcalı'dan Survivor takipçilerine Dominik daveti

Acun Ilıcalı'dan Survivor takipçilerine Dominik daveti
Ronaldinho'yu Survivor'a çağıran Acun Ilıcalı, sosyal medyada Survivor izlerken görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan genç avukat Ezgi Kılıç ve arkadaşlarını Dominik’e davet etti.Tüm heyecanıyla devam eden Survivor...
Ronaldinho'yu Survivor'a çağıran Acun Ilıcalı, sosyal medyada Survivor izlerken görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan genç avukat Ezgi Kılıç ve arkadaşlarını Dominik’e davet etti.

Tüm heyecanıyla devam eden Survivor All Star'da Ronaldinho'nun konuk olarak yarışmaya katılacak olması büyük sürpriz yaratmıştı.

Ronaldinho'yu özel davet ettiklerini belirten Acun Ilıcalı'nın "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Bugün Dominik'te bizimle birlikte olacak" ifadeleri sosyal medyanın en çok konuşulan olayı oldu.

Acun Ilıcalı bu sefer ki sürprizini ise yarışmayı sıkı takip eden 4 izleyicisine yaptı. Yarışmayı izledikleri sırada yaşadıkları heyecanlı anların videosunu sosyal medyada paylaşan 4 izleyiciyi Acun Ilıcalı Dominik'e davet etti.

 

Ilıcalı videoyu alıntılayarak "Eğer zamanınız uygun olursa dördünüzü de Dominik’e davet ediyorum" dedi.

Acun Ilıcalı'nın daveti karşısında büyük sevinç yaşayan Ezgi Kılıç ise sosyal medya paylaşımından "geliyoruz" yanıtını verdi.