Adalet Bakanı Tunç'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara ilişkin açıklama: Olayları siyasete alet etmek hiç doğru değil

Adalet Bakanı Tunç'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara ilişkin açıklama: Olayları siyasete alet etmek hiç doğru değil
Bakan Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tunç, "Olayları siyasete alet etmek hiç doğru, değil. Bunu siyasete alet etmek kötü niyet göstergesidir" ifadelerini kullandı.Adalet...
Bakan Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tunç, "Olayları siyasete alet etmek hiç doğru, değil. Bunu siyasete alet etmek kötü niyet göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 17 Mart'ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tunç maç sonunda 12 kişinin gözaltına alındığını ifade ederek "Bunu siyasete alet etmek bir kere hiç doğru değil. Bunu siyasete alet etmek bir kötü niyeti gösterir. Dolayısıyla ona da müsaade etmemek lazım. Mevzuatımız gerekli cezaları öngörüyor" dedi.

Tunç'un maç sonu olaylara ilişkin açıklamaları şu şekilde:

"Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili sahaya inen ve saldıranlarla ilgili görüntüler inceleniyor. Mevzuatımız gerekli cezaları öngörüyor. Buna rağmen 'Acaba para cezalarında, hapis cezalarında yeniden bir düzenleme ihtiyacı var mı yok mu?' konusunu değerlendirdik. Bir taslak çalışmamız oluştu. Seçim sonrası Meclis'imizin takdirine sunacağız.

Görüntüler izlenir. Bu görüntüleri değerlendirecek olan Cumhuriyet Savcılığı. Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek kendi savunmanın ötesine giden bir durum söz konusu mu? Bir saldırı var mı? Taraftar da olsa futbolcu da olsa he iki taraf içinde bir suç işlenmişse soruşturulur.