Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Bu tür olaylar kabul edilemez, futbolculara soruşturma yok

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Bu tür olaylar kabul edilemez, futbolculara soruşturma yok
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinden sonra Trabzonspor taraftarlarının sahaya inip Fenerbahçeli futbolculara saldırmasına ilişkin gelişen olaylara dair, "Bu tür olaylar kabul edilemez"...
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinden sonra Trabzonspor taraftarlarının sahaya inip Fenerbahçeli futbolculara saldırmasına ilişkin gelişen olaylara dair, "Bu tür olaylar kabul edilemez" açıklamasını yaptı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, pazar günü derbiden sonra gerçekleşen olaylara ilişkin kimlikleri belli olan 38 kişiden 12'sinin gözaltına alındığını açıkladı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, 'Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamalarını üzüntüyle takip ettik' söylemine de cevap verdi.

Tunç, "Futbolculara yönelik bir adli soruşturma söz konusu değil. Bazı sosyal medya hesaplarında futbolculara yönelik soruşturma yapılacak diye algı oluşturulmaya çalışıldı bu doğru değil. Fenerbahçe tarafından yanlış anlaşılma olmuş." ifadelerini kullandı.