‘Adam’ gibi parti

‘Adam’ gibi parti
Yeni görevlendirilen Saadet Partisi İstanbul İl Yönetimi açıklandı. İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı olurken, Kadın Kolları Sorumluluğuna Hakan Tevfik Erdağı isimli erkek getirilmesi dikkat çekti. Saadet İstanbul isimli Twitter...

Yeni görevlendirilen Saadet Partisi İstanbul İl Yönetimi açıklandı. İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı olurken, Kadın Kolları Sorumluluğuna Hakan Tevfik Erdağı isimli erkek getirilmesi dikkat çekti. 
Saadet İstanbul isimli Twitter hesabından paylaşılan Başkanlık Divanı’nda bir tane bile kadın olmadığı görüldü. Saadet İstanbul hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi: “Yeni görevlendirilen Başkanlık Divanımız partimize ve İstanbul’umuza hayırlı olsun.”

VALLAHİ BİZDE ŞAŞIRDIK

Gazete Pencere’ye konuşan Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, “Vallahi bizde şaşırdık doğrusu. Parti olarak bizim kadın kolları örgütlenmemiz var, il ve ilçe olarak. Kadın kollarının kendi başkanı var. Kendi toplantılarını yapıyorlar, müşterek toplatılarımız oluyor. Kadın kollarımızın daha verimli çalışabilmesi için, yani lojistik organizasyon açısından bir sorumlusu var. İl başkanı ile kadın kollarının koordinasyonunu sağlamak açısından bir görevi var arkadaşımızın” dedi.