Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar: Siyaset bizi ayıramaz, bizi kimse bölemez

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar: Siyaset bizi ayıramaz, bizi kimse bölemez
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çanakkale'de ve Adana'nın kurtuluşunda, Adanalıları ölümün bile ayıramadığını ifade ederek, siyasetin de ayıramayacağının altını çizdi.Adana Büyükşehir Belediye Başkanı...
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çanakkale'de ve Adana'nın kurtuluşunda, Adanalıları ölümün bile ayıramadığını ifade ederek, siyasetin de ayıramayacağının altını çizdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karaisalı ilçesinde halkla buluştu, esnaf ziyaretleri yaptı. Başkan Karalar, Adanalıları Çanakkale’de ve Adana’nın kurtuluşunda ölümün bile ayıramadığını, siyasetin de ayıramayacağını belirterek, “Bizi kimse ayıramaz, bölemez. Bu ülke kolay kurtarılmadı, kolay kurulmadı” dedi.

Başkan Karalar, Karaisalı’da bir dizi ziyaret yaptı. Halk, esnaf ve muhtarlarla bir araya gelen Karalar, “Adanalıyık Allah’ın Adanamıyık” sözünün Çanakkale Savaşı’nda Adanalıların kahramanlıklarına dolayısıyla ortaya çıktığını anlattı. Karalar, Adanalıları Çanakkale’de ve Adana’nın kurtuluşunda ölümün bile ayıramadığını, siyasetin de ayıramayacağını vurgulayarak Karalar, “Bizi kimse ayıramaz, bölemez. Bu ülke kolay kurtarılmadı, kolay kurulmadı” diye konuştu.

Karaisalı’ya yapılan hizmetleri anlatan Başkan Karalar; asfalt, yol, su, köprü, su deposu ve daha birçok hizmetin Karaisalı’da hayata geçirildiğini, kalan az sayıda sorunun da mutlaka çözüleceğini açıkladı. Üreticiye fide, yem, güneş paneli, ilaç dağıttıklarını kaydeden Başkan Karalar, halka hizmet edilirken siyasi parti ayrımı yapılmadığını bildirdi. Hizmet ederken oy hesabı da yapmadıklarını vurgulayan Karalar, göreve geldiklerinden itibaren Türkiye genelinde büyük felaketler yaşanmasına ve çok kötü bir mali yapıyı devralmalarına rağmen, çok büyük hizmetlere imza atıldığını belirtti. Karalar, sözlerine şöyle devam etti:

“Belediyemizi borç batağından kurtardık. Borç gelirin 4 katıydı, geliri borcun 4 katı haline getirdik. Karaisalı dahil Adana’mızın bütün ilçelerine çok daha fazla hizmet edebilecek hale geldik. Karaisalı’ya 4 köprü daha yapacağız, çeşitli noktalara çok önemli ihtiyaçların karşılanacağı mahalle merkezleri inşa edeceğiz, genç kardeşlerimizin spor yapacağı halı saha da yapacağız. Karaisalı halkı bizim dönemimizdeki kadar hizmeti hiçbir zaman görmedi. Yenilerini de hayata geçireceğiz.”

Karaisalı’da esnaf ziyaretlerinin ardından muhtarlarla buluşan Başkan Karalar, okullara spor malzemesi desteğinde de bulundu. Aynı gün Sarıçam TOKİ’de mahalle sakinleriyle bir araya gelen Karalar, bölgeye yapılan hizmetleri anlattı, gelecek dönemde daha fazla hizmet için şimdiden kolları sıvadıklarını sözlerine ekledi. (ANKA)