Adana Demirspor'da Mario Balotelli depremi! Başkan açıkladı

Adana Demirspor'da Mario Balotelli depremi! Başkan açıkladı
Mario Balotelli'den kötü haber geldi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıkladı. Balotelli 2-3 ay sahalardan uzak kalacak.Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin sakatlık haberi ile sarsıldı. Adana...

Mario Balotelli'den kötü haber geldi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıkladı. Balotelli 2-3 ay sahalardan uzak kalacak.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin sakatlık haberi ile sarsıldı. Adana temsilcisinin başkanı Murat Sancak, İtalyan futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağını sosyal medyadan açıkladı.

2021-2022 sezonunda Adana Demirspor'a transfer olan Mario Balotelli, geride kalan sezonu Sion'da geçirdi. İtalyan futbolcu, bir sezonunun ardından tekrardan Adana Demirspor'a bedelsiz olarak transfer oldu.

5 maçta 3 gol attı

Sezon başı kadroya katılan Mario Balotelli, Adana Demirspor ile 5 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 3 kez gol sevinci yaşayan İtalyan futbolcu, 181 dakikada sahada kaldı. Süper Lig'in 12. haftasında golsüz berabere biten Fenerbahçe maçına yedek kulübesinde başlayan deneyimli golcü, 66. dakikada M'Baye Niang'ın yerine oyuna dahil olmuştu.

2-3 ay sahalardan uzak!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medyadan Balotelli'nin sakatlığını açıkladı. Başkan Sancak, "Sakattı buna rağmen ihtiyaç olursa kadrodaydı. Şu anda İtalya da ameliyat olacak 2-3 ay yok" ifadelerini kullandı.