Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama

Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama
Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin konuştu. Sancak, "Bu olaylardan ne Trabzonspor ne de diğer futbolseverlerin hoşnut olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.Adana...
Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin konuştu. Sancak, "Bu olaylardan ne Trabzonspor ne de diğer futbolseverlerin hoşnut olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylara değindi. Sancak, "Dün akşam yaşananlardan ne Trabzonspor ne de Fenerbahçelilerin hoşnut olmadığını düşünüyorum" dedi.

Murat Sancak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yayımladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sancak, sağduyu çağrısı yaptı.

Murat Sancak'ın açıklaması şöyle:

"Futbol şovdur, iyi olan kazanır, iyi olmayan kaybeder, 2 takım da iyiyse beraberlikle sonuçlanır, taraftar da kendi takımı kazansın ve mutlu olsun ister ama maalesef istediğimiz bazen olmuyor ama futbol dünyanın en güzel oyunlardan biridir, uğraşırız. Çocuklar, hanımefendiler de bu oyuna iştirak etsinler ki daha bir aile ortamıyla geçsin seyirlerimiz ama dün akşam Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olan olaylardan ne Trabzonspor, Fenerbahçe ne de diğer futbolseverlerin hoşnut olmadığını düşünüyorum. Bu olayları bir daha hiç bir statta yaşanmaması için herkesin daha duyarlı davranmasını diliyorum. Trabzonspor ve Fenerbahçe camialarına geçmiş olsun dileklerimi iletir her iki tarafın da daha sağduyulu davranılması için gayretler gösterdiklerini ve aynı gayretlerin diğer kulüp taraftarları ve yönetimlerinin de göstermeleri Türk futbolumuz adına iyi olacaktır."