Adana'da bir öğretmen trafikte yumruk attı; gözaltına alındı

Adana'da bir öğretmen trafikte yumruk attı; gözaltına alındı
Adana'da bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olan R.Ş. adlı kadın, trafikte yol vermeme konusunda yaşanan tartışma sonrasında karşı sürücüye çocuğunun gözü önünde yumruk attı. Olayın ardından gözaltına alınan...
Adana'da bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olan R.Ş. adlı kadın, trafikte yol vermeme konusunda yaşanan tartışma sonrasında karşı sürücüye çocuğunun gözü önünde yumruk attı. Olayın ardından gözaltına alınan R.Ş., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı'nda meydana geldi. R.Ş. adlı sürücü ile başka bir kadın sürücü, trafikte yol vermeme konusunda tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine R.Ş., aracından inerek diğer sürücüyle sözlü olarak tartıştı. Ardından diğer aracın sürücüsünden camı açmasını istedi. İçinde küçük bir çocuğun da bulunduğu araçtan camı açan kadına, R.Ş. tarafından yumruklu saldırıda bulunuldu. R.Ş., kadına "Araçta çocuklarım var git" diyerek bağırırken defalarca yumruk attıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Yaşananlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Darbedilen kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan R.Ş., adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. R.Ş.'nin bir okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yaptığı belirtildi.