Adnan Oktar'ın cezaevinde avukat görüşleri kaydedilecek

Adnan Oktar'ın cezaevinde avukat görüşleri kaydedilecek
İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi, silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın cezaevinde yaptığı görüşlerin kaydedilmesi, belgelere el konulması ve avukat görüşlerinin sınırlandırılması için yapılan talebi kabul etti.Adnan...
İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi, silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın cezaevinde yaptığı görüşlerin kaydedilmesi, belgelere el konulması ve avukat görüşlerinin sınırlandırılması için yapılan talebi kabul etti.

Adnan Oktar silahlı suç örgütünün, üyelerini diri tutmak ve deşifre olan örgüt üyelerinin yerine yenilerini kazandırmak amacıyla avukatlar ve sosyal medya grubu üzerinden oluşturduğu "güncel yapılanması"na yönelik 20 sanık hakkında açılan davaya İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi bakacak.

Sözcü'den Can Bursalı'nın haberine göre tutuklu bulunduğu Erzurum Dumlu Cezaevi'nde 32 günde toplam 339 kez avukat görüşü yapan silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın avukat görüşlerinin kaydedilmesine karar verildi.

Avukat görüşleri sınırlandırıldı

Görüşlerin kaydedilmesine karar veren İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi, ayrıca avukat görüşü sırasında bir ceza infaz kurumu personelinin hazır bulundurulmasına, görüş sırasında verilen belgelere el konulabilmesine, görüş günü ve saatlerinin sınırlandırılabilmesine de hükmetti.