AFAD’ın yapısı tartışmaya açıldı, evrak bölümünde yangın çıktı

AFAD’ın yapısı tartışmaya açıldı, evrak bölümünde yangın çıktı
Maraş merkezli depremlere müdahalede yetersiz kalmakla suçlanan ve yapısı tartışmaya açılan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD), Ankara’daki binasında şüpheli bir yangın çıktı.Ankara’nın Çankaya ilçesinde...

Maraş merkezli depremlere müdahalede yetersiz kalmakla suçlanan ve yapısı tartışmaya açılan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD), Ankara’daki binasında şüpheli bir yangın çıktı.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde Dumlupınar Bulvarı üzerinde bulunan AFAD’ın muhasebe/evrak bölümünde dün saat 05:00 sıralarında bir yangın çıktı. Saat 05:11’de olay yerine ulaşan itfaiye, üç katlı binanın giriş katındaki yangını söndürdü. Olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

Yangın sonucunda bazı evrakların zarar gördüğü belirtilirken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yangını şüpheli bularak soruşturma başlattı.

KILIÇDAROĞLU: BELGELERİ YAKALIM DERKEN…
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yangına ilişkin haberi alıntılayarak “Belgeleri yakalım derken, binaları da yakmayın lütfen,” dedi.