Ahmet Kaya'nın abisi Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Ahmet Kaya'nın abisi Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Kaya’nın ağabeyi ressam ve müzisyen Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı.Ahmet Kaya’nın ağabeyi ressam ve müzisyen Mustafa Kaya, 14 Şubat’ta evinde geçirdiği...
İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Kaya’nın ağabeyi ressam ve müzisyen Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmet Kaya’nın ağabeyi ressam ve müzisyen Mustafa Kaya, 14 Şubat’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kaya için Pendik’te bulunan Zeliha Hatun Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye ailesi, sevenleri, arkadaşlarının yanı sıra, Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya ve sanatçı İsmail Hazar katıldı.

Kaya, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şeyhli Mezarlığı’na defnedildi.

Cenazeye katılan Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya,

“Her gidenin arkasında büyük bir boşluk kalıyor. O da aile için boşluk bıraktı kuşkusuz ki. Erken, zamansız beklenmedik hiç hazır değildik. Zaman da çözmüyor onu da biliyorum. Yaşadığım diğer acılardan biliyorum. Yapacak bir şey yok, huzur içinde uyusun “diye konuştu. Sanatçı İsmail Hazar ise "Mustafa abi çok iyi bir dosttu, sevdiğim bir insandı. Dünyalık değerlerle ilişkisini kesmiş, son derece gönül insanı sofist yaşayan bir adamdı. Ölme biçimine çok üzüldü . Evde yalnız yaşarken 2 kedisiyle birkaç gün sonra fark ediliyor öldüğü. Bu çok üzücü. Güzel insanlar maalesef böyle ani ve tesadüf şekilde gidiyor" dedi.