Ahmet Nur Çebi: “YARIŞMACI KARAKTERDEN TAVİZ VERMİYORUZ”

Ahmet Nur Çebi: “YARIŞMACI KARAKTERDEN TAVİZ VERMİYORUZ”
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımı için mali disiplin ve yarışmacı karakterden taviz vermeden kadro oluşturduklarını belirtti.Çebi, Beşiktaş dergisindeki yazısında transfer çalışmaları, Türkiye Futbol...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımı için mali disiplin ve yarışmacı karakterden taviz vermeden kadro oluşturduklarını belirtti.

Çebi, Beşiktaş dergisindeki yazısında transfer çalışmaları, Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) yaşanan yönetim değişikliği ve amatör branşlarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Taraftarlardan kombine bilet alarak stada gelmelerini isteyen Çebi, “Futbol A takımımız için teknik direktörümüz Valerien Ismael’in istekleri ve futbol akademimizden yetişen sporcularımızla 2022-2023 sezonu için mali disiplinimizden ve yarışmacı karakterimizden taviz vermeden kadromuzu oluşturuyoruz. Tek tek futbolcuların değil takım halinde Beşiktaş’ımızın, camiamızı mutlu edeceği bir sezon geçirmemiz için tüm taraftarlarımızı kombine biletlerimizi almaya ve Vodafone Park’ı doldurup kara kartallarımızın yanında olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ın zeminini de planladıkları şekilde yeni sezona hazırlamaya başladıklarını kaydetti. Siyah-beyazlı kulübün başkanı, temmuz ayı sonunda önemli bir hazırlık maçıyla stadı açıp taraftarlarla hasret gidermenin hazırlıklarını yaptıklarını vurguladı.