Ahmet Nur Çebi'den ters köşe... Yüzde 99.9 aday olacak

Ahmet Nur Çebi'den ters köşe... Yüzde 99.9 aday olacak
Beşiktaş seçim atmosferine girerken adaylıklarla ilgili ilginç bir açıklama geldi. Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, Ajansspor'a verdiği röportajda olağanüstü seçim kararı alan ve aday olmayacağı söylenen Ahmet...

Beşiktaş seçim atmosferine girerken adaylıklarla ilgili ilginç bir açıklama geldi. Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, Ajansspor'a verdiği röportajda olağanüstü seçim kararı alan ve aday olmayacağı söylenen Ahmet Nur Çebi'nin ters köşe yapacağını ve yeniden aday olacağını iddia etti.

Kolot, "Şu anda Emre Kocadağ dahil kimse başkanın aday olacağını bilmiyor. Şu anda insanları ölçüyor, kim gerçekten dost kim değil buna bakıyor. Adaylığını açıklayacak. Ahmet Nur Çebi, kısa sürede adaylığını açıklayacak. Size şunu söyleyebilirim, yüzde 99.9 aday olacak. Kendisi çok hırslı bir insan, 'yapamadı, bırakıp gitti' dedirtmek istemez" ifadesini kullandı.

Seçimde aday olacağı söylenen iki simi de değerlendiren Kolot, "Bence Ahmet Nur Çebi'nin kazanma şansı Hasan Arat ve Serdal Adalı'ya göre çok yüksek. Eğer Arat ve Adalı birleşirse Ahmet Nur Çebi'ye karşı kazanabilirler. Tek tek girerlerse Çebi karşısında şanları yok" derken kendisinin bu seçimde aday olmayı düşünmediğini de açıkladı.