AHMET NUR ÇEBİ'DEN YAYLIM ATEŞ

AHMET NUR ÇEBİ'DEN YAYLIM ATEŞ
Beşiktaş Kulubü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'le bugüne kadar bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Çebi, "Önümüzdeki sezon planlamamda, bugün itibarıyla Şenol Güneş ile çalışma düşüncesi yok" dedi. Çebi,...

Beşiktaş Kulubü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'le bugüne kadar bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Çebi, "Önümüzdeki sezon planlamamda, bugün itibarıyla Şenol Güneş ile çalışma düşüncesi yok" dedi. Çebi, Burak Yılmaz sorusunu "Tasarrufumuz yok" diyerek yanıtlarken Murat Sancak ve Adana Demirspor'la ilgili de açıklamalar yaptı.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarının öne çıkanlar şöyle:
"Nasıl oluyor da Adana Demirspor taraftarı Ersin'in kafasına para atabiliyor anlamış değilim. Sanki bir şey kurgulanmış gibi hissettim. Hakemlerle ilgili elinizde deliller varsa lütfen savcılığa gidin. Elinizdeki bilgi ve belgeleri savcılığa iletin. Aramızda ilişkilerimiz gayet iyiyken ne oldu da bu duruma gelindi? Murat Sancak'ın sadece Beşiktaş maçında ağzını açmaması dikkat çekicidir. Adana Demirspor ile İstanbul'da oynadığımız maçta canımız yanmışken, hakkımızı biz ararken yanımızda durmayan sayın Murat Sancak'ın 25 maç sonra ne oluyor orda deyip hakkını aramaya başlamasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bizim maçtan sonra söyledikleri de ortada. 4-5 ay sonra hakemler FETÖ'cü oldu. Beşiktaş kendilerine ne zarar verdi? Sayın başkanın, en azından benimle paylaşmasını istiyorum.

Biz Şenol Güneş'e kıymetini verdik. Hocamızla devam edeceğiz dedim. Şenol Güneş hocayla bugüne kadar bir kelime konuşulmamıştır. Benim hocam var ve hocamla yola devam edeceğim, bunu beyan ettim. Ona güvenim sonsuz.
Şu ana kadar Şenol Hoca'yla görüşmedim. Bir planım yok. Hocamız kıymetli. Ama ben hocamla yola devam ediyorum. Önümüzdeki sezondaki planlamam içinde Şenol Güneş şu anda yok."