Aile Arasında 2 geliyor

Aile Arasında 2 geliyor
Başrollerinde Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar ve Gülse Birsel’in bulunduğu “Aile Arasında” filminin devamı geliyor.Gazeteci Birsen Altıntaş’ın haberine göre, Gülse Birsel’in en çok izlenen 10....

Başrollerinde Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar ve Gülse Birsel’in bulunduğu “Aile Arasında” filminin devamı geliyor.

Gazeteci Birsen Altıntaş’ın haberine göre, Gülse Birsel’in en çok izlenen 10. Filmi olan Aile Arasında filminin 2. bölümü geliyor.

Çekimlerinin bu yaz eski kadrosuyla başlayacak olan filmin yönetmenliğini de yine Ozan Açıktan yapacak.

1 Aralık 2017 tarihinde vizyona girerek gişe rekorları kıran"Aile Arasında", 5 milyon 289 bin 51 seyirciyle buluşmuştu. Türkiye sinema tarihinin en çok izlenen filmleri arasında yer alan filmin senaristliğini Gülse Birsel yapmıştı.

Filmin konusu şu şekildeydi;

Fikret ile eşinin arası bozulmuş ve ayrılmışlardır ve Fikret, Solmaz ile tanışır. Solmaz'ın kızı Zeynep, ailesi hakkında yalan söylediği Adanalı erkek arkadaşı Emirhan ile evlenmek istemektedir. Fikret'e Solmaz'ın emniyet müdürü kocası rolünü yapması teklif edilir. Aile arasında yapılması düşünülen düğün, damadın ailesinin isteğiyle büyür. Fikret, hayatının rolünü canlandırmak durumunda kalır.