AK Parti Bahçeli’yi kendisine kayyım atadı

AK Parti Bahçeli’yi kendisine kayyım atadı
Yaygın medya görmezden geliyor. Gazeteler, eğer aleyhlerinde haber varsa yazıyor. AK Parti’nin içinden çıkan partiler de ağırlıklı olarak dertlerini seçmenin ayağına giderek anlatıyor.Bu çerçevede Ahmet Davutoğlu da yollardaydı....

Yaygın medya görmezden geliyor. Gazeteler, eğer aleyhlerinde haber varsa yazıyor. AK Parti’nin içinden çıkan partiler de ağırlıklı olarak dertlerini seçmenin ayağına giderek anlatıyor.
Bu çerçevede Ahmet Davutoğlu da yollardaydı. İl kongresi için Mardin’e gitti. Kongre öncesinde esnafın derdini dinledi. İşadamlarına kulak kabarttı. O esnafla sohbet ederken parti otobüsünden Müslüm Gürses’in Davutoğlu’na “Biz hocadan böyle gördük” diye uyarlanan “Biz babadan böyle gördük” şarkısı çalıyordu.
Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Mardin’de de gündem pandemi ve ekonomideki belirsizlik.
Özellikle Ticaret Odası ziyareti dikkat çekiciydi. AK Parti’nin radarına girmekten çekindikleri için muhalefetle arasına mesafe koyan iş insanları, üzerlerindeki kumu atmış gibiydi ve Davutoğlu bir dokundu bin ah işitti.
“Her şeyi ben bilirim ile olmuyor” diyen iş insanları ilgisizlikten şikayet etti. Organize sanayi bölgesinin yedi yıldır çözülemeyen elektrik sorunundan ve sırf bu yüzden faaliyete geçemeyişinden yakındılar.
Ahmet Davutoğlu da hazırlıklı gelmişti. Cumhurbaşkanı’nın seçildikten sonra sadece bir kez o da seçim mitingi için Mardin’e geldiğini, Turizm Bakanı’nın hiç uğramadığını, İçişleri ve Milli Savunma Bakanlarının kenti en çok ziyaret eden siyasetçiler olduğunu söyledi, “Bu da hükümetin bölgeye güvenlikçi bakışının tezahürü” diye konuştu.
Mardin’deki Gelecekliler, sayısal olarak sınırlı ama heyecanlı bir gruptu. Davutoğlu’nun kongre konuşmasını sloganlarla kestiler, salonda durgunluğa izin vermediler.