AK Parti bu skandalda da mağdur

AK Parti bu skandalda da mağdur
ÖSYM Başkanı Aygün’ün görevden alınmasını değerlendiren AK Partili Şamil Tayyar, “Umarım, Cumhurbaşkanımızın ÖSYM operasyonu, tüm makam sahiplerine mesaj olur” paylaşımında bulundu.Kararın soruşturma açısından...

ÖSYM Başkanı Aygün’ün görevden alınmasını değerlendiren AK Partili Şamil Tayyar, “Umarım, Cumhurbaşkanımızın ÖSYM operasyonu, tüm makam sahiplerine mesaj olur” paylaşımında bulundu.

Kararın soruşturma açısından doğru olduğunu belirten Tayyar, şu ifadeleri kullandı:
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ÖSYM Başkanı Halis Aygün’ü görevden aldı. Soruşturmanın selameti açısından isabetli bir karar. Kalemine sağlık. Umarım, Cumhurbaşkanımızın ÖSYM operasyonu, tüm makam sahiplerine mesaj olur. Bu kritik süreçte hiçbirinin hata yapma lüksü yok”

AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “YÖK ve üzerlerinde kuvvetli şüphe olan üniversite yönetimleri, hem anlayış ve hem de bürokratik planında FETÖ’den arındırılmalıdır. Sızıntı ve saklanmış FETÖ unsurları, gizlendikleri yerlerde Sayın CB’mıza ve Cumhur İttifakı’na karşı kirli operasyonlarına devam etme peşindeler. Açık ve net! Fakat YÖK Başkanı suskun. Öyleyse bu köklü temizliğin YÖK’ten başlaması şarttır” ifadelerini kullandı.