AK Parti heyetini protokol düzeyinde karşılamayan bürokrat kızağa çekildi

AK Parti heyetini protokol düzeyinde karşılamayan bürokrat kızağa çekildi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın’ın Söke ilçesinde İŞKUR İlçe Müdürü Gündüz Fırat’ın AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Seda Sarıbaş ile AK Parti Söke İlçe Başkanlığı heyetini, “protokol...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın’ın Söke ilçesinde İŞKUR İlçe Müdürü Gündüz Fırat’ın AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Seda Sarıbaş ile AK Parti Söke İlçe Başkanlığı heyetini, “protokol düzeyinde” karşılamadığı için Aydın İŞKUR İl Müdürlüğü’nde görevlendirildiğini öne sürdü.

Tezcan yaşananları, “Sen misin aşağıya inmeyen, sen misin kapıda karşılamayan AK Partili siyasetçileri diye adeta müdürün odasına hışımla girip, müdürün odasını basarcasına hakaret ve tehdit ediyorlar. Sen bunun sonucunu göreceksin diye” sözleriyle aktardı. Tezcan, “AK Partililer, siz bürokrasiyi kendi kapıkulunuz gibi görmeye alışmış olabilirsiniz. Siz bürokratları sıraya dizmeye alışmış olabilirsiniz. Siz devleti malınız gibi görmeye alışmış olabilirsiniz. Ama biz buna alışmayacağız. Bizi buna alıştıramayacaksınız. Namuslu, vatansever bürokratları da buna alıştıramayacaksınız” tepkisini gösterdi.