AK Parti için büyük, medya için küçük adım

AK Parti için büyük, medya için küçük adım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ekim’de partisinin “Türkiye Yüzyılı” başlıklı vizyon belgesini açıklayacak.Söz konusu toplantıya muhalif pek çok gazetecinin davet edilmesi dikkati çekti. Davetliler arasında Yavuz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ekim’de partisinin “Türkiye Yüzyılı” başlıklı vizyon belgesini açıklayacak.

Söz konusu toplantıya muhalif pek çok gazetecinin davet edilmesi dikkati çekti. Davetliler arasında Yavuz Oğhan, Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, Çağlar Cilara, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Taha Akyol’un da ismi yer alıyor.

SAYMAZ KATILACAĞINI DUYURDU
İsmail Saymaz davete katılım göstereceğini belirtirken, Taha Akyol ve Özlem Gürses daha önceden planlı programları olması nedeniyle katılım sağlayamayacağını ifade etti. Ertuğrul Özkök ise New York’ta olduğunu ve toplantıya yetişemeyeceğini belirtti.

‘’YETİŞEBİLSEYDİM KESİNLİKLE KATILACAKTIM’’
T24’e konuşan Ertuğrul Özkök, “Tabii Hamza Dağ aradı. Maalesef New York’tan cuma akşamı dönüyorum. Yetişebilseydim kesinlikle katılacaktım. Altılı Masa’nınkine katılmıştım. Tabii ki buna da aynı gazetecilik heyecanı ile katılacaktım” dedi.

‘’YENİ BİR POLİTİKAYA GEÇMİŞLER BELLİ Kİ’’
Nevşin Mengü, “Ertan Aydın anladığım kadarıyla bu seçim sürecini yürütüyor. Herhalde daha kapsayıcı bir mesaj verilmesinin daha doğru olacağı sonucuna varmışlar. Onun için yeni bir politikaya geçmişler belli ki” görüşünü aktardı.