AK Parti’den kopanların önemli bir kısmı İYİ Parti’ye geliyor

AK Parti’den kopanların önemli bir kısmı İYİ Parti’ye geliyor
Kanun teklifleri ve tartışmalarla Meclis’in seçimlerden önceki son yasama dönemi hareketli başladı. İktidarın ekonomiye dönük tekliflerinin görüşüldüğü Meclis’te bütçe mesaisi de yaklaşıyor.İYİ Parti TBMM Grup Başkanı...

Kanun teklifleri ve tartışmalarla Meclis’in seçimlerden önceki son yasama dönemi hareketli başladı. İktidarın ekonomiye dönük tekliflerinin görüşüldüğü Meclis’te bütçe mesaisi de yaklaşıyor.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu’na göre gelecek seçimleri Cumhur İttifakı’nın kazanması halinde bu, “Türkiye’nin çıkmazı” anlamına gelecek. Asıl gündemin toplumun sorunları olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının bunları “perdeleme” amacı taşıdığını ifade eden Tatlıoğlu seçimlere dair de iddialı konuştu, "Biz birinci parti olmak için uğraşıyoruz" dedi.

Tatlıoğlu “AK Parti’den İYİ Parti’ye isimler geçti. Önümüzdeki süreçte AK Parti’den İYİ Parti’ye katılacak sürpriz isimleri görebilir miyiz?” sorusuna “Teşkilat bazında oluyor bunlar. Yoğun denilecek bir şekilde de oluyor. AK Parti’den geçiş ve kopuşların önemli bir kısmı hem kadro hem de seçmen olarak İYİ Parti’ye geliyor. Bunlar nasıl tezahür eder henüz bir açıklamamız yok. Çalışma çerçevesinde bunlar oluyor. Olmadan kamuoyu ile paylaşılmıyor.” sözleriyle yanıt verdi.