Akar: 1 Ocak’tan itibaren bin 458 terörist etkisiz hale getirildi

Akar: 1 Ocak’tan itibaren bin 458 terörist etkisiz hale getirildi
TSK’nın faaliyetlerini kurumsal bir yaklaşımla sürdürdüğünü söyleyen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “1 Ocak’tan itibaren Irak’ın, Suriye’nin kuzeyinde terörle mücadele çerçevesinde yapılan operasyonlar sonucunda...

TSK’nın faaliyetlerini kurumsal bir yaklaşımla sürdürdüğünü söyleyen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “1 Ocak’tan itibaren Irak’ın, Suriye’nin kuzeyinde terörle mücadele çerçevesinde yapılan operasyonlar sonucunda 1458 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.
Komuta kademesi ile 222. Filo Komutanlığı’nı ziyaret eden Akar, personelle bayramlaştı. Akar, ““1 Ocak’tan itibaren Irak’ın, Suriye’nin kuzeyinde terörle mücadele çerçevesinde yapılan operasyonlar sonucunda 1458 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.
“KURUMSAL BİR YAKLAŞIMLA…”
TSK’nın görevinin hukuk çerçevesinde ve şeffaflıkla yapmaya çalıştığını söyleyen Akar, tüm çalışmalarının denetime açık olduğunu belirtti. Akar, “TSK, kurumsal bir yaklaşımla daima, ‘ben’ demeden ‘biz’ diyerek akıl ve bilim ışığında anayasa ve yasalar çerçevesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda milletinin emrinde, görevinin başındadır” ifadelerini kullandı.
İdlib’de genel anlamda ateşkese uyulduğunu dile getiren Akar, “Sağlanan ateşkes sonucunda bölgeye yaklaşık 300 bin Suriyeli kardeşimiz de güvenli ve gönüllü şekilde evlerine dönebildi” diye konuştu.