AKP'li aday jandarma komutanına ağır küfürler etti, "Ama hak etti" dedi

AKP'li aday jandarma komutanına ağır küfürler etti, "Ama hak etti" dedi
Niğde'de AKP'den Hacıabdullah belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun, katıldığı toplantıda, jandarma komutanına ağır küfürler etti.31 Mart seçimlerine 37 gün kala, AKP'li adayların karıştığı tartışmalı olaylara...

Niğde'de AKP'den Hacıabdullah belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun, katıldığı toplantıda, jandarma komutanına ağır küfürler etti.

31 Mart seçimlerine 37 gün kala, AKP'li adayların karıştığı tartışmalı olaylara bir yenisi eklendi. Niğde'nin Hacıabdullah beldesinde aday gösterilen Babaoğlan Altun, katıldığı toplantıda bir jandarma komutanı hakkında ağır hakaretler ederek konuştu.

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre, Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden belediye başkanı adayı gösterilen AKP'li Babaoğlan Altun, belde sakinlerini bir mekana toplayıp konuşma yaptı.

Önce küfür etti, sonra "hak etti" dedi

Altun'un propaganda konuşması bir sosyal medya uygulamasından canlı olarak yayınlandı. Elinde mikrofon olan ve ayağa kalkan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına "o.... ç....." dedi. Toplantıya katıların bu ifadeye tepki göstermesi üzerine Altun, "Hak etti" dedi.

Daha önce de Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Mehmet Kale de vatandaşlara hitap ettiği sırada küfür etti. Kale, konuşmasında, "Başka birisi olsa kapıyı üstüne kitler, s.... eder" ifadelerini kullandı.