AKP'li Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir: Bağcılar'a deniz getiriyoruz

AKP'li Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir: Bağcılar'a deniz getiriyoruz
AKP'li Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, projelerinin tanıtımında yaptığı konuşmada "Şimdi sizlere bir müjde vermek istiyorum. Bu dönem, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Bağcılar’a Kilyos bölgesinde yeni bir sahil...
AKP'li Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, projelerinin tanıtımında yaptığı konuşmada "Şimdi sizlere bir müjde vermek istiyorum. Bu dönem, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Bağcılar’a Kilyos bölgesinde yeni bir sahil yeri kazandırıyoruz" dedi.

AKP Bağcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Özdemir, yeniden seçilmesi durumunda 2024-2029 döneminde hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıklamak amacıyla bir program düzenledi.

Bağcılar için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri 8 ana başlıkta topladıklarını belirten Özdemir, kentsel dönüşümün yeni projelerinde önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

"Bağcılar'a deniz getiriyoruz"

Bağcılar yeni bir sahil kazandıracaklarını belirten Özdemir şöyle konuştu:

“Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Bu dönem, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Evet, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Bağcılar’a Kilyos bölgesinde yeni bir sahil yeri kazandırıyoruz. Burada hayata geçireceğimiz sosyal tesisler ile hemşerilerimize denizi armağan ediyoruz. Kıymetli hanımefendiler, sizler içinde özel bir müjde de bulunmak istiyorum. Kefken’de bulunan kampımızın yanına, kadınlara özel plajı olan bir yeni kampı tüm bağcılarlı hanımefendilere kazandırıyoruz, hanımefendilerimize hayırlı, uğurlu olsun."