AKP’li başkan ve belediye görevlilerine kaçak kazıdan hapis cezası

AKP’li başkan ve belediye görevlilerine kaçak kazıdan hapis cezası
Balıkesir’de sit alanında kaçak kazı yaptıkları gerekçesiyle yargılanan AKP’li Sındırgı Belediye Başkanı ve iki belediye görevlisine 4 yıl hapis cezası verildi.Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Cüneyt Mahallesi’nde...

Balıkesir’de sit alanında kaçak kazı yaptıkları gerekçesiyle yargılanan AKP’li Sındırgı Belediye Başkanı ve iki belediye görevlisine 4 yıl hapis cezası verildi.

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Cüneyt Mahallesi’nde bulunan sit alanında belediye araçlarıyla yapılan kaçak kazı davasında hapis ve para cezası kararı çıktı.

Sındırgı Asliye Ceza Mahkemesi, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve belediye görevlileri B.Ç. ile M.Ö.’ye belediyeye ait traktör ve kepçeyle yapılan kaçak kazının ortaya çıkması üzerine soruşturma başlatmıştı.

Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre mahkeme Yavaş ve iki belediye personeline 4 yıl hapis ve 8 bin TL para cezası verdi.

Öte yandan kaçak kazıdan ceza alan Yavaş’ın Kocahan Cumhuriyet Çarşısı Projesi işi için tahliye davasının sonucu beklemeden iş yerlerinin çatılarının sökümü talimatını vermesi nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından soruşturma izni verildiği de öğrenildi.