AKP'li başkandan göçük altında kalan 3 işçinin ölümüyle ilgili açıklama: Takdiri ilahi

AKP'li başkandan göçük altında kalan 3 işçinin ölümüyle ilgili açıklama: Takdiri ilahi
Trabzon’un Hayrat ilçesinde göçük altında kalan 3 işçi hayatını kaybetti. AKP'li Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, hayatını kaybeden işçiler için "Üzerlerinde fazla da toprak yoktu ancak takdiri ilahi böyleymiş" dedi.Trabzon’un...
Trabzon’un Hayrat ilçesinde göçük altında kalan 3 işçi hayatını kaybetti. AKP'li Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, hayatını kaybeden işçiler için "Üzerlerinde fazla da toprak yoktu ancak takdiri ilahi böyleymiş" dedi.

Trabzon’un Hayrat ilçesinde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan İbrahim Keskin, Dinçer Uzunosmanoğlu ve Mehmet Mahmut Allahverdi adlı işçiler hayatını kaybetti. Savcılık incelemesi sonrası işçilerin cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla soruşturma başlatıldı.

DHA'nın haberine göre Hayrat Belediye Başkanı ve AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayı Mehmet Nuhoğlu “İller Bankası’nın yaptığı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TİSKİ) içme suyu ana isale hattında çalışan 3 işçimiz boruya kaynak yaparken üzerine gelen heyelanın altında kaldılar. Buraya daha önce hat döşenmişti. Borularda tekrar arıza olunca yeniden hat döşüyorlardı. Olay duyulur duyulmaz zaten burada ekskavatör-kato vardı. Hemen müdahale ettiler. 3 işçimiz rahmetli oldu; cenazeleri çıkartıldı" dedi.

"Takdiri ilahi"

Nuhoğlu sözlerini "Üzerlerinde fazla da toprak yoktu ancak takdiri ilahi böyleymiş” ifadeleriyle tamamladı.