AKP’li belediye başkanı kendisine tepki gösteren muhtarla tartıştı: Yıllarca ne yaptınız?

AKP’li belediye başkanı kendisine tepki gösteren muhtarla tartıştı: Yıllarca ne yaptınız?
AKP’li Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, kendisine “Yıllarca Hanya’ya ne yaptınız?” diye soran muhtarla tartışmaya girdi. AKP’li başkan “Ben Recep Tayyip Erdoğan’a karşı değilim” diyen muhtarı “Anladım...
AKP’li Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, kendisine “Yıllarca Hanya’ya ne yaptınız?” diye soran muhtarla tartışmaya girdi. AKP’li başkan “Ben Recep Tayyip Erdoğan’a karşı değilim” diyen muhtarı “Anladım sen bana karşısın” diyerek sert tepki gösterdi.

MHP’li başkan Cengiz Ergün’e pazar ziyaretlerinde su paraları nedeniyle tepkilerin arttığı AKP’nin aday çıkarmadığı Manisa’da bu kez de tepki AKP’li ilçe başkanına geldi.

Manisa’nın Gördes ilçesinde AKP’li Belediye başkanı Muhammet Akyol, seçim çalışmalar kapsamında Gördes’in mahallesi Hanya’yı ziyaret etti.

Ziyarette Hanya muhtarı Erdal Terim ile 3 dönemdir Gördes Belediye Başkanlığı görevini yapan AKP’li Muhammet Akyol ile arasında tartışma yaşandı.

‘‘Benim Erdoğan ile problemim yok ama siz yıllarca Hanya’ya ne yaptınız?”

Muhtar Erdal Terim, ‘‘Benim Erdoğan ile problemim yok ama siz yıllarca Hanya’ya ne yaptınız?” diye sordu. Kıraathanede başkan ile muhtar arasında sesler yükseldi.

AKP’li başkanın muhtarı azarlar tonda konuşması orada bulunan vatandaşlar tarafından kaydedildi.