AKP'li belediye Yeniden Refah adayının pankartlarını indirdi

AKP'li belediye Yeniden Refah adayının pankartlarını indirdi
AKP ile Yeniden Refah arasındaki pankart savaşları devam ediyor. YRP'li adayların pankartları indirilirken Elazığ'da AKP'li başkana tepki varAKP ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasındaki gerilim sürüyor.Seçimde iş birliği sağlanamamasının...
AKP ile Yeniden Refah arasındaki pankart savaşları devam ediyor. YRP'li adayların pankartları indirilirken Elazığ'da AKP'li başkana tepki var

AKP ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasındaki gerilim sürüyor.

Seçimde iş birliği sağlanamamasının ardından karşılıklı tartışmalar devam ederken bazı seçim bölgelerinde YRP’ye ait pankartlarda indirilmeye devam ediyor.

YRP’nin Elazığ adayı Faruk Septioğlu’nun, Elazığ Belediyesi’ne yakın bir yere asılan pankartı indirildi.

Partinin Elazığ Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı avukat Erhun Karakuş, yaşanan olaya şu sözlerle tepki gösterdi:

Geçen hafta AKP'nin miting yapmış olduğu alanda miting yapma talebimiz engellendi. Bugün ise daha farklı bir skandalla karşı karşıyayız. İl Gençlik Kolları teşkilatımız tarafından dün gece şehrin dört bir tarafına asılan pankartlarımızın bir kısmı sahur vakti Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri tarafından toplandı.

Hunharca söküldü

Sökülen pankartımızın hemen 2 metre yanında başka bir partiye ait bir pankart var. Ona dokunulmadan, Faruk Septioğlu’na ait pankartlar hunharca sökülerek toplatıldı.

Neden korkuyorsunuz?

Neden korkuyorsunuz? Masanızdaki anketler mi sizi korkutuyor, güçlü bir şekilde seçim gününe ilerleyişimiz mi sizi korkutuyor? Belediyenin elektrik faturasını dahi ödeyemediği için kredi çekecek hale gelmişsiniz. Belediyenin borcunun kaç lira olduğunu açıklayamıyorsunuz çünkü borcun ne kadar olduğunu siz dahi bilmiyorsunuz.

Belediye yetkililerine sesleniyorum: Derhal afişlerimizi topladığınız alanlara geri asın, şehrin ayarlarıyla kesinlikle oynamayın, demokrasiye ikinci bir darbeyi vurmayın.