AKP’li bir vatandaş mevcut İBB yönetiminde İslamiyet’i yaşayamadığını iddia etti

AKP’li bir vatandaş mevcut İBB yönetiminde İslamiyet’i yaşayamadığını iddia etti
Mevcut İBB yönetimde İslamiyet’i yaşayamadığını iddia eden bir vatandaş, Murat Kurum’un seçilmesi durumunda metroda yanına yabancı bir erkeğin oturamayacağını söyledi.Gazete Pencere Haber MerkeziZasparagas isimli kanalın,...
Mevcut İBB yönetimde İslamiyet’i yaşayamadığını iddia eden bir vatandaş, Murat Kurum’un seçilmesi durumunda metroda yanına yabancı bir erkeğin oturamayacağını söyledi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Zasparagas isimli kanalın, İstanbul’da yaptığı bir sokak röportajında Murat Kurum’a oy vereceğini belirten bir vatandaş, mevcut İBB yönetiminde İslamiyet’i yaşayamadığını iddia etti.

İstanbul yerel seçimlerinde AKP’nin adayı Murat Kurum’u destekleyeceğini belirten vatandaş, ‘neden Murat Kurum’ sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

“Seviyorum. Dış görünüşümden de bellidir herhalde. Önümü açtığı için İslamiyet’i daha rahat yaşayabileceğimi sağladığı için tercih ediyorum” dedi.

Mevcut İBB yönetiminde İslamiyet’i rahat rahat yaşayamıyor musunuz? sorusuna da vatandaş, “Hayır yaşayamıyoruz. Hiç camilerle alakalı bir çalışmaları yok. Tesettürlü bayanlarla ilgili hiçbir çalışmaları yok. Metrolar mesela. Aracım olmadığı dönemde metroya biniyordum, o kadar sıkışık ki. Biraz daha bayanların rahat edebileceği bir hale getirsin. 10 dakikada değil de mesela 6’dakikada bir kalkar o metro. Bayanlar da rahat oturur. Ben oturduğumda da benim yanıma tanımadığım bir adam oturmaz yani” diyerek cevap verdi.