Akşener'den Erdoğan'a: Rüşvet de yoksulluk da yolsuzluk da senin eserin

Akşener'den Erdoğan'a: Rüşvet de yoksulluk da yolsuzluk da senin eserin
Grup toplantısında konuşan Akşener, yaşanan ekonomik sıkıntılara değinerek, sorumlusunun iktidar olduğunu belirtti. Akşener, ”Çözemezsin Sayın Erdoğan, çünkü rüşvet de, yolsuzlukta senin eserin” dedi. Akşener, Cumhurbaşkanı...

Grup toplantısında konuşan Akşener, yaşanan ekonomik sıkıntılara değinerek, sorumlusunun iktidar olduğunu belirtti. Akşener, ”Çözemezsin Sayın Erdoğan, çünkü rüşvet de, yolsuzlukta senin eserin” dedi. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen hafta yaptığı konuşmasında, “Yolsuzluğun, rüşvetin olmadığı, bir Türkiye’yi biz hallederiz, onun hazırlığı içerisindeyiz” ifadelerine ilişkin ”apaçık itiraftır” dedi.

Akşener, yolsuzlukla mücadele için çağrıda bulunarak şunları söyledi: “Milletvekillerimize talimat veriyorum. Yolsuzlukla mücadele için yasa tekliflerini bir bir Meclis’e getireceksiniz. Teklifimizi destekleyin, yolsuzluğun üzerine birlikte gidelim. Sayın Erdoğan, elinde türlü imkan var ama sen hala laf kalabalığı yapıyorsun, senin işin minareye kılıf dikmek değil, minarenin yerinde kalmasını sağlamak. Neymiş, yolsuzluğu engelleyecekmiş, eğer zerre samimiysen biz varız, hodri meydan.”

KEMAL BEY KARARLI, ADAY GİBİ GÖRÜNÜYOR
Cumhuriyet’ten Gamze Kolcu’nun kulis haberine göre, İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin il başkanları toplantısında cumhurbaşkanlığı adaylığı için dile getirilen isimlerin anımsatılması üzerine ‘’Biz, kendisi çıkıp ‘ben adayım’ demeden kimseyi aday gösteremeyiz’’ ifadelerini kullandı. Akşener Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için ise “Kemal Bey kararlı, aday gibi görünüyor” yorum yaptı.