AKŞENER’SİZ YOLA DEVAM

AKŞENER’SİZ YOLA DEVAM
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ağır ifadeler kullanarak köprüleri attığı açıklamasının ardından Millet İttifakı üyesi beş parti lideri Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde dün toplandı. Yaklaşık beş saat...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ağır ifadeler kullanarak köprüleri attığı açıklamasının ardından Millet İttifakı üyesi beş parti lideri Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde dün toplandı. Yaklaşık beş saat süren toplantının ardından yayımlanan ortak bildiride “kararlılık” mesajı verilerek “Düne ve bugüne sıkışmadan, ‘Yarının Türkiye’sini inşa ve ihya etmekte kararlıyız! Masamız ilk gün hangi ilke ve hedefler doğrultusunda kurulduysa, bugün de yine aynı istikamette çalışmalarına devam etme kararlılığındadır. Hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir!” denildi. Ortak Cumhurbaşkanı adayının ve geçiş süreci yol haritasının yarın yine Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde açıklanacağı duyuruldu.


GÜVENLİ KONUT TAAHHÜDÜ
Bildiride hiçbir gelişmenin deprem felaketi nedeniyle yaşanan acıların ve bu acılara neden olan yönetim zafiyetinin üstünü örtemeyeceğinin vurgulandığı bildiride “Bütün yönetim zafiyetlerine son vereceğimizi, tüm vatandaşlarımızı güvenli şehirlerde ve güvenli konutlarda yaşatmak için gerekli tedbirleri alacağımızı taahhüt ediyoruz” denildi.


KİMSENİN KALBİNİ KIRMADAN…
“Yola çıktığımız ilk günden beri ortak akıl, istişare ve uzlaşı ile bir süreç yürütüyoruz” ifadesinin dikkat çektiği metinde şöyle denildi: “Yeni bir dönemin şafağında olduğumuzun bilinciyle; bu topraklarda umudu yeniden yeşertecek ve güzel ülkemizde insan onuruna yaraşır hayat şartlarını hep birlikte tesis edeceğiz. Bizler, 85 milyon insanımızın hiçbir ferdini dışarda bırakmadan, hiç kimsenin kalbini kırmadan, güvenini boşa çıkarmadan yolumuza devam edeceğiz.”