ALÇAKLIK

ALÇAKLIK
Çav Bella siyasi krize dönüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi suçlamasının ardından Kılıçdaroğlu “Faillerin bulunmamasından birinci derecede sorumlu olan kişinin, haksız yere bir siyasal partiyi suçlaması, en hafif...

Çav Bella siyasi krize dönüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi suçlamasının ardından Kılıçdaroğlu “Faillerin bulunmamasından birinci derecede sorumlu olan kişinin, haksız yere bir siyasal partiyi suçlaması, en hafif deyimiyle alçaklıktır” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’deki camilerden müzik yayını yapılmasına “İbadet yerleri kutsalımızdır. Camilerimizden ezan ve İstiklal Marşı dışında başka herhangi bir sesin yükselmesini asla kabul etmiyoruz. İzmir’de yaşananların faillerinin bir an önce bulunmasını istiyoruz” diye tepki gösterdi. Ancak Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasından sonra AK Parti MKYK’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İzmir’de alçaklar saygısızca yayınlar yaparken o ildeki CHP yöneticileri sosyal medyadan zevkten dört köşe buna seviniyor. Bunların hayallerinde camilerden ezan sesi yerine başka bir ses duymak vardır” dedi.
DOMBRA’YA SESİ ÇIKMAYANLAR
Kılıçdaroğlu Twitter hesabından Erdoğan’ın bu sözlerine tepki gösterdi: “Parti yönetimimiz yaşananların kabul edilemeyeceğini söyledi. ‘İbadet yerleri kutsalımızdır’ dememin üzerinden 2 saat geçmedi. Tüm bunlara rağmen, Cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden zat ‘Bunların hayallerinde cami minarelerinde ezan dışında başka bir ses duymak vardır’ dedi… Faillerin bulunmamasından birinci derecede sorumlu olan kişinin, haksız yere bir siyasal partiyi suçlaması, en hafif deyimiyle alçaklıktır! Cami minaresinden “dombra” çalınmasını da biz kınamıştık. O gün sesi çıkmayanların, bugün bize söyleyecek tek bir kelimesi dahi olamaz!"