Ali Koç'tan Galatasaray'ın sosyal medya paylaşımlarına ilişkin açıklama: Çirkinlik rekabeti mi yapıyoruz belli değil

Ali Koç'tan Galatasaray'ın sosyal medya paylaşımlarına ilişkin açıklama: Çirkinlik rekabeti mi yapıyoruz belli değil
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç  Galatasaray'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamalara karşılık olarak açıklamalarda bulunduFenerbahçe Başkanı Ali Koç Galatasaray'ın Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye yönelik yaptığı paylaşımlar...
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç  Galatasaray'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamalara karşılık olarak açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Galatasaray'ın Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye yönelik yaptığı paylaşımlar ve açıklamalara tepki göstererek şu açıklamalarda bulundu:

"Birkaç gün içinde bir basın toplantım olacak veya bir televizyon programına katılacağım. İster istemez bir girdabın içine giriyoruz. Sportif rekabet mi yapıyoruz, iletişim savaşı mı yapıyoruz, çirkinlik rekabeti mi yapıyoruz belli değil ama bu gidişat böyle gitmeyecek. Böyle gittiği müddetçe de her türlü zorluk Fenerbahçe'nin önüne çıkacaktır. Bunun pek çok sebebi var. Bunları da birkaç güne anlatacağım, dikkatle dinlemenizi rica ediyorum."

Galatasaray ve Fenerbahçe bir süredir sosyal medya hesapları üzerinden birbirilerine yönelik eleştiriler ve paylaşımlar yapıyor. Galatasaray'ın X hesabından son olarak Fenerbahçe'ye 'FETÖ iması' yapılmıştı. Bu paylaşım ardından Beşiktaş ile oynanan derbi sonrasında ise Yaralı bir Kartal'ın sarı lacivert salıncakta sallandığı bir görsel paylaşılmış bu durum tepki toplamıştı.