ALLAH BİLİR

ALLAH BİLİR
İmamoğlu, dün eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte TÜYAP 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nı ziyaret etti ve söyleşiye katıldı. Söyleşide bir izleyicinin, “Cumhurbaşkanımız olacak mısınız” sorusuna İmamoğlu şu...

İmamoğlu, dün eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte TÜYAP 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nı ziyaret etti ve söyleşiye katıldı. Söyleşide bir izleyicinin, “Cumhurbaşkanımız olacak mısınız” sorusuna İmamoğlu şu yanıtı verdi: "Ben belediye başkanı seçildikten hemen sonra önemli bir yazar gelmişti, o da sormuştu ‘Böyle böyle gelecekte’ diye. Yani bizde de en güzel laftır, 'Allah bilir' deriz yani, değil mi? Öyle cevap verince 'Bak Allah bilir' dedi, 'demek ki düşünüyor' falan. Ya ‘Allah bilir’ dedim yani. Dolayısıyla sana da ‘Allah bilir kardeşim’ diyeceğim, ne diyeyim?"

“Küslük algısı”na baş başa yemekle yanıt verdiler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun arasında küskünlük olduğu algısı tartışılırken iki ismin önceki gün baş başa yemek yediği ortaya çıktı. Diken’in haberine göre Kılıçdaroğlu, CHP’nin ‘İkinci Yüzyıla Çağrı’ başlıklı vizyon belgesini İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki etkinlikle açıkladı. Kılıçdaroğlu, konuşmasın bitirdikten sonra sahneden inerken İmamoğlu’nun elini sıkmadığına dair görüntüler basına yansıdı. Bu görüntüler ikili arasında bir soğukluk bulunduğu yorumlarına neden oldu. Ancak CHP’li bir kurmay, bu konuya açıklama getirdi. ÇHP’li yönetici, “Genel başkanımız ile Ekrem bey etkinliğin ardından yemekte bir araya geldi. Birbirinin elini sıkmayan iki insan bunu yapar mı? Etkinlikte verilen mesajların önemini boşa çıkarmaktan başka bir hedefi yok bu iddianın” ifadesini kullandı.