Altılı Masa’da hiç kriz yaşamadık

Altılı Masa’da hiç kriz yaşamadık
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Altılı masada kriz’ ve ‘ortak aday’ tartışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, bir grup gazetecinin Elazığ’da farklı başlıklarla ilgili sorularını yanıtladı ve...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Altılı masada kriz’ ve ‘ortak aday’ tartışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, bir grup gazetecinin Elazığ’da farklı başlıklarla ilgili sorularını yanıtladı ve “Altılı Masa’da hiç kriz yaşamadık” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in, iktidar olmaları halinde “HDP’ye de bakanlık verilebileceği” açıklaması, İYİ Parti’nin yakın zamanda sert tepkisine neden olmuştu. Kılıçdaroğlu,”Tartışmalarda bizim açımızdan önemli olan genel başkanların söylemidir” diyerek kurmaylar kendi görüşlerini ifade edebilirler değerlendirmesini yaptı.

CHP ile İYİ Parti arasındaki en önemli sorun alanlarından birisini “cumhurbaşkanı adaylığı” konusu oluşturuyor.

Kılıçdaroğlu’na Meral Akşener’in ortak aday konusunda ‘Halk ne derse o olur’ sözleri de hatırlatıldı. CHP lideri, “Yok daha Altılı Masa’da bunlar hiç konuşulmadı. Böyle bir şey hiç gündeme de gelmedi” yanıtı verdi. Kılıçdaroğlu, anket sonuçlarının da iyi gittiğini söyledi.