Altınok’un mal varlığına ilişkin yeni detaylar çıktı: Akaryakıt istasyonu kime ait?

Altınok’un mal varlığına ilişkin yeni detaylar çıktı: Akaryakıt istasyonu kime ait?
AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un mal varlığına ilişkin tartışmalar devam ediyor. Altınok’un, mal varlığına ilişkin yeni detayları açıklandı.Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir...
AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un mal varlığına ilişkin tartışmalar devam ediyor. Altınok’un, mal varlığına ilişkin yeni detayları açıklandı.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel, mal varlığına dair tartışmalar devam eden Altınok ile ilgili iddialarına belgeyle yanıt vermiş Altınok'un ağabeyi ile ortak olduğu şirketin üzerine kayıtlı araziyi, 660 dairelik kat karşılığı bir inşaat projesine vermesiyle ilgili tapu ve planları yazmıştı.

Altınok, dün Antalya'da 600 dairesi olduğuna ilişkin iddialara, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün, 'Turgut Altınok adına Antalya il ve ilçe sınırları içinde herhangi bir gayrimenkul kaydına rastlanmamıştır' yazılı belgeyle yanıt vermişti.

Altınok ile ilgili bir belgeyi daha sosyal medya hesabından açıklayan Ağırel, “660 dairenin yapıldığı parselin hemen karşısında bulunan 15451 Ada 1 Parsel 3591 m2 arazi kime ait Sahi Akaryakıt İstasyonu kime ait? dedi.

 

Ağırel’in paylaşımı şu şekilde

Ne güzel değil mi?

Keçiören Belediye Başkanıyken oğlunun, kardeşinin, yeğeninin üzerine yap herşeyi sonra sözde kardeşinin üzerine olan arazinin imarı için git Belediye Başkanı ile bizzat görüş sonra “üzerime gayrimenkul yoktur” diye belge al ve açıklama yap.

Şahane!

660 dairenin yapıldığı parselin hemen karşısında bulunan 15451 Ada 1 Parsel 3591 m2 arazi kime ait? Belgesi yine aşağıda

Abdülkadir Kart ve Hacı Altınok.

Ama ne hikmetse burasına istasyon açmak için Belediye Başkanı ile görüşen sizsiniz.

Sahi Akaryakıt İstasyonu kime ait?

Devam edelim…

Sormak isterim

Ankara Yenimahalle deki 63354 Ada 5,6 Parsel de yapılan  160 dairelik Mood Altınok size mi ait?

Özür dilerim yine size ait değil. Kardeşiniz Hacı Altınok ve Türker Altınok’a ait. Babadan kalma arazi.

Hani kardeşiniz Sultan Altıok’un ‘’verdiğim vekaleti kötüye kullandılar malları üzerine geçirdiler ‘’ diye açılan davada mahkemenin mevcut hisseleri iptal edip  Sultan Altıok’u da  ortak yaptığı yer!

Seçimler sonrasında çok konuşacağız …