ALTUN’DAN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA: Eşcinsellik propagandasına izin vermeyeceğiz

ALTUN’DAN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA: Eşcinsellik propagandasına izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 'Dijital Dünya Çalıştayı'na katıldı. İnternet gazeteciliğine ilişkin konuşan Altun, "Hep birlikte internet gazeteciliğinin...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 'Dijital Dünya Çalıştayı'na katıldı. İnternet gazeteciliğine ilişkin konuşan Altun, "Hep birlikte internet gazeteciliğinin mesleki standartlarını ortaya koymalı, bu alanı rasyonel ve şeffaf bir şekilde düzenlemeliyiz. Bu çalıştayın, bu sürecin önemli bir parçası olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Dijital faşizmin bir diğer boyutunun da bir avuç şirketin özgürlük adı altında kendilerini kanunların üzerinde konumlandırma gayreti olduğunu belirten Altun, şöyle devam etti:

"Biz, özgürlük ve hoşgörü gibi kavramların hiçbir şekilde eşcinsellik propagandası için yozlaştırılmasına, bu yolla ailelerimizin ve çocuklarımızın hedef alınmasına kesin olarak karşı çıkıyoruz. Hiçbir şekilde eşcinsellik propagandasının yanında yer almayacağız. Vatandaşlarımızı her türlü aşırılıktan korumak devletin başlıca görevidir. Bu tür çirkinliklerin özellikle gençlere 'normal' bir şey gibi sunulması, toplumsal düzenimize ve milletimizin asil karakterine yapılmış bir saldırıdır. Bugün bu konuda birilerine hoş görünmek için en ufak taviz verilmesi, gelecekte çok daha ciddi sorunlarla karşılaşmamıza neden olacaktır. Buna izin vermiyoruz, vermeyeceğiz."

Fahrettin Altun’un bu açıklamalarına sosyal medya üzerinden tepki yağdı.