Amedspor’lu futbolcu Aydın'ın annesi maçta gözaltına alındı

Amedspor’lu futbolcu Aydın'ın annesi maçta gözaltına alındı
Diyarbakır Stadyumunda oynanan Amedspor-Etimesgut Belediyeler maçın başlarken Amedspor’lu bir futbolcunun annesi dizindeki sorun nedeniyle İstiklal Marşı sırasında ayağa kalkmadığı için gözaltına alındığı ortaya çıktı....

Diyarbakır Stadyumunda oynanan Amedspor-Etimesgut Belediyeler maçın başlarken Amedspor’lu bir futbolcunun annesi dizindeki sorun nedeniyle İstiklal Marşı sırasında ayağa kalkmadığı için gözaltına alındığı ortaya çıktı. Karakola götürülen Fatma Aydın’ın bu nedenle Amedspor’a 3 puanı getiren oğlu Oktay Aydın’ın attığı golü göremediği öğrenildi.

 CEGA Medya'nın haberine göre, Diyarbakır Stadyumunda oynanan Amedspor-Etimesgut Belediyeler maçın başlarken Amedspor’lu bir futbolcunun annesinin İstiklal Marşı sırasında ayağı kalkmadığı için gözaltına alındığı ortaya çıktı.

İlk kez oğlunun maçını izlemeye geldi

Amedspor’da forma giyen ve bugün galibiyeti getiren golü atan Oktay Aydın’ın annesi Fatma Aydın, oğlunun maçını izlemek için ilk kez stadyuma geldi. Amedspor forması giyen ve oğlunun maçını locadan izleyen Aydın’ın annesi, maçın başında İstiklal Marşı okunurken, ayağı kalkmadığı için gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Devre arasında gözaltına alındı

Locada dizindeki sorun nedeniyle oturarak maçı izleyen ve bu nedenle ayağı kalkamayan Oktay’ın annesi Fatma Aydın’ın devre arasında polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldüğü öğrenildi.

Oğlunun galibiyet golünü göremedi

Karakola götürülen Fatma Aydın’ın bu nedenle Amedspor’a 3 puanı getiren oğlu Oktay Aydın’ın attığı golü göremediği öğrenildi. Fatma Aydın’a karakolda eşlik edenlerin cep telefonundan oğlunun attığı golü gösterdiği belirtildi. İfadesi alınan Fatma Aydın, daha sonra serbest bırakıldı.

Amedspor, Etimesgutspor'u 1-0 yenmişti

Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig’te Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, ligin 12’nci haftasında kendi sahasında Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelmişti.

Maçın ilk gölü 56’ncı dakikada Amedspor oyuncusu Oktay Aydın’ın tarafından atıldı. Maçta başka gol olmayınca Amedspor rakibi Etimesgut Belediyespor’u 1-0 mağlup etmişti.

Amedspor gelecek hafta deplasmanda Erzincan 24 Spor ile karşı karşıya gelecek.